NOTÍCIES i ESDEVENIMENTS

Descripción de la imagen

NADAL 2020:

Oferta d'activitat els caps de setmana des del dia 14 de novembre fins el 20 de desembre. Realitzarem exclusivament l'activitat del Tió i amb reserva prèvia.

Agost de 2020

Aquest estrany mes de 2020 vam obrir el primer cap de setmana per a comprovar l'afluència de públic i veure si era convenient obrir aquest any els caps de setmana d'agost.

Vist el resultat hem decidit tancar aquest mes (com fem cada any) a excepció de possibles Casals o Celebracions d'Aniversaris que ens puguin reservar.

Heu de saber també que fins que la Diputació o el Govern no ho indiquin seguirem mantenint les mesures de seguretat de prevenció del covid-19.

FESTA DEL RUC 2019

Descripción de la imagen

Per saber com va anar, cliqueu a l'enllaç del reportatge a la ràdio La Local Tiana 

25 de febrer 2018 vam celebrar la gran FESTA DEL RUC

Descripción de la imagen

Bones famílies, us agraïm la participació a la Festa del Ruc que vam celebrar el diumenge 25 de febrer 2018 a Tiana.

Va ser molt divertit i tot un èxit, esperem  crear aquest esdevenimemt  any rere any.

Gràcies.


11/05/2015 Ja ha nascut la Nona


La Gina va parir el dia de la Mare d'aquest mes de maig. Va nèixer a la matinada i al cap de dues hores ja estava caminant.

Tot va anar perfecte, tant ella com la mare  estan molt bé de salut. Ja tenim un aniversari més que celebrar!!

Per seguir la notícia més de prop mireu al nostre facebook.La Gina tornarà a ser mare!


Com molts sabeu, la Gina esta embarassada; esperem que a  principis o meitat del mes vinent ja hagi nascut el pollinet. Tranquils que us mantindrem informats.


Obrim els dies 3, 4, 5 i 6 d'Abril de 2.015


Aquesta Setmana Santa tindrem el Centre obert els dies assenyalats, així podreu aprofitar a visitar-nos durant aquestes mini vacances.  Fins aviat.
Els Tres Tombs 2.015


El Diumenge dia 1 de Març vam anar a fer els Tres Tombs a Tiana per celebrar Sant Antoni Abad, així que ens vàrem afegir a la festa. Al migdia es veien cavalls, matxos, mules, carros i rucs per el centre de Tiana.

Així doncs, aquesta jornada el nostre recinte va estar tancat per gaudir de la festa.

 

Reportatge de la radio de Tiana


Ens agradaría que fessiu un cop d'ull al reportatge de la radio de Tiana "La Local Tiana". Expliquem una mica el que fem en el centre. 

Podeu veure-ho a la secció "Galería" o seguint aquest link; http://lalocal.tianat.cat/passejar-amb-ruc-per-tiana-es-possible/

10è aniversari Duet Sports


El dia 31 de Gener, dissabte, varem fer passejadetes amb la Petra, la Clea, la Blanca i la Lluna al davant del poliesportiu de Tiana; celebrant el 10è aniversari del gimnàs Duet Sports. Va ser molt divertit, a part, hi va haver moltes activitats; inflables, jocs, activitats esportives, batucada. 


Tres tombs, Sant Antoni Abad 2.015 de Badalona i Tiana

Ja s'acosta la passada de Sant Antoni Abad a Badalona, serà el dia 8 de febrer, diumenge. És molt maco de veure i allà estarem..., sortida sobre les 11:00 i arribada sobre les 13:00 h, a gaudir-ho!. 


També "Els Tres Tombs" de Tiana es faran en principi l'1 de març, (falta la comfirmació).

Ha nascut la Jana!!


La matinada d'aquest 23 de juny de 2014, avans de la revetlla de sant Joan, ens va nèixer al centre la Jana, una burreta molt espavilada de color negre, filla de la Penca. Tot va anar molt bé, sense ensurts, la Penca ja habia estat mare anteriorment amb en Piulet i se li dóna de meravella criar als petits. La Jana no va trigar gaire a posar-se de peu i començar a mamar.

Es desenvolupa normalment i ara li toca gaudir descobrint tot al seu voltant.


Veureu fotografíes i videos a la galería o a l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=hDPBh1VHflk

TV3 El Medi Ambient i La Local Tiana


El dia 2 d'abril TV3 va emetre en el programa -El medi ambient- un reportatge que van grabar el 12 de febrer de 2.014 on colavorem amb l'associació Tiana Cultiva i Preserva les Llavors. Vem participar llaurant la terra  per a preparar-la, amb en Macaret, tal i com es feia fins al segle passat. La ràdio local de Tiana -La Local Tiana- també va fer un reportatge molt interessant sobre l'esdeveniment. (Ho podeu veure a la galería)

Propera apertura per a la tardor del 2.014


Próximament, per la tardor del 2.014 està prevista l'obertura del centre.


Consulteu regularment aquesta web per a saber-ne més novetats.


Alguns esdeveniments en els que participem;Sortides programades.


Festes locals tres tombs Sant Antoni Abad de Tiana i Badalona.


Sant jordi: Festa medieval, pirates a Badalona 12 i 13 d'Abril.


Llargues travessies.(A la galería d'imatges hi trobaràs vídeos d'alguns esdeveniments.)Centenari de Platero y yo;


   Aquest any 2.014 és el centenari de "Platero y yo" de Juan Ramón Jiménez, un llibre que molts de nosaltres hem llegit durant la nostra joventut a l'escola, i que potser, fullejant-lo de nou hi trobem més detalls i sensibilitat que no pas quan ho varem fer abans. 


En platero era menut, pelut, suau; tan flonjo per fora que semblava que no tingués ossos, que fos tot de cotó fluix. Però els seus ulls, negres, eren com miralls d'atzabeja -aquella pedra negra tant lluent- , perquè eren durs com dos escarabats de vidre...

...Era tendre i manyac com un nen, com una nena; però en canvi, per dins era fort i sec, com una pedra.