Descripción de la imagen

       RUCS DE LA SERRALADA

                    CENTRE PER A LA REVALORITZACIÓ DE L'ESPÈCIE ASININA

Vols viure de més a prop el tracte amb els rucs?,


Apadrina’n un i podràs:

         -Passejar amb ell dos cops al mes.

         -Cuidar-lo, raspallar-lo.

         -Rebre’n notícies periòdiques.

 

Per què apadrinar?

L’apadrinament consisteix en l’aportació d’un mínim de 10 €/mes.

Amb aquests diners ajudareu a comprar el pinso, farratge, material, pagar les despeses dels veterinaris i contribuireu al benestar dels rucs. A canvi, els padrins podreu gaudir de la proximitat del tracte amb els rucs i en rebreu notícies periòdicament.


A que tinc dret com a padrí?

Els padrins poden venir a visitar els seus rucs dos cops al mes (dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 14:30 h.) prèvia confirmació d’assistència. Podreu passejar el ruc muntat o a peu, raspallar-lo i aprendre’n la seva cura i manteniment. Els seus cuidadors t’explicaran la seva situació particular i t’assessoraran en tot el que necessitis.

Rucs de la Serralada enviarà un correu electrònic periòdicament a tots els padrins amb la informació actualitzada del ruc apadrinat.


Com ho faig per a ser padrí?

Només cal escollir l’animal que vols apadrinar d’entre els rucs del nostre centre i omplir el formulari. Un ruc pot tenir diversos padrins i tothom pot apadrinar més d’un ruc.


Els rucs apadrinats poden ser adoptats o venuts? 

No!. Els nostres rucs viuen en harmonia, són una manada consolidada i tots es coneixen i viuen en semi-llibertat durant tota la setmana excepte els caps de setmana al matí i quan ens visita alguna escola entre setmana. No donem en adopció ni venem cap animal, ja que aquí són prou feliços i canviar-los de territori i companyia els hi suposa un trasbals.  Si es finalitza l'apadrinament, cal tenir en compte que no es retornarà cap import ja cobrat.


 

En compliment de la Ley Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, s’han adoptat les mesures  tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades de caràcter personal. A efectes del compliment de l’article 5 de la LOPD, li informem que les seves dades personals recollides durant la relació que mantingui amb nosaltres, seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de Rucs de la Serralada, S.C.P., amb la finalitat d’oferir-li els nostres serveis per  a la protecció i revalorització de la raça asinina, mantenir-lo informat, mitjançant qualsevol medi de comunicació, inclosos els mitjans electrònics, així com per a gestionar qualsevol altre relació que mantingui amb nosaltres. Li informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al C/ Torrent de Can Ratola, 17, 08391- Tiana, mitjançant comunicació escrita y fotocòpia del DNI indicant referència LOPD o mitjançant correu electrònic a rucsdelaserralada@gmail.comFinal del formulario

 

 

                                                           FORMULARI D'APADRINAMENT