Descripción de la imagen

       RUCS DE LA SERRALADA

                    CENTRE PER A LA REVALORITZACIÓ DE L'ESPÈCIE ASININA

Vols viure de més a prop el tracte amb els rucs?,


Apadrina’n un i podràs:

         -Passejar amb ell dos cops al mes.

         -Cuidar-lo, raspallar-lo.

         -Rebre’n notícies periòdiques.

 

Per què apadrinar?

L’apadrinament consisteix en l’aportació d’un mínim de 10 €/mes.

Amb aquests diners ajudareu a comprar el pinso, farratge, material, pagar les despeses dels veterinaris i contribuireu al benestar dels rucs. A canvi, els padrins podreu gaudir de la proximitat del tracte amb els rucs i en rebreu notícies periòdicament.


A què tinc dret com a padrí?

Els padrins poden venir a visitar els seus rucs dos cops al mes (dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 14:30 h.) prèvia confirmació d’assistència. Podreu passejar el ruc muntat o a peu, raspallar-lo i aprendre la seva cura i manteniment. Els seus cuidadors t’explicaran la seva situació particular i t’assessoraran en tot el que necessitis.

Rucs de la Serralada enviarà un correu electrònic periòdicament a tots els padrins amb la informació actualitzada del ruc apadrinat.


Com ho faig per a ser padrí?

Només cal escollir l’animal que vols apadrinar d’entre els rucs del nostre centre, enviar-nos el formulari complimentat i triar la forma de pagament. Un ruc pot tenir diversos padrins i tothom pot apadrinar més d’un ruc.


Els rucs apadrinats poden ser adoptats o venuts? 

No!. Els nostres rucs viuen en harmonia, formen un ramat consolidat i tots es coneixen i viuen en semillibertat durant tota la setmana excepte els caps de setmana al matí i quan ens visita alguna escola entre setmana. No donem en adopció ni venem cap animal, ja que aquí són prou feliços i canviar-los de territori i companyia els hi suposa un trasbals.  Si es finalitza l'apadrinament, cal tenir en compte que no es retornarà cap import ja cobrat.


 

 

                                                           FORMULARI D'APADRINAMENT